🚚 Livrare gratuită de la 250 RON

👓 Revânzător autorizat

Politica de retur

Conform articolului 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în contractele cu profesioniștii, clienții pot să se retragă din contractul la distanță într-un termen de 30 de zile de la primirea produselor, fără a furniza justificări și fără costuri suplimentare, conform articolului 13 alin. (3) și articolului 14 din aceeași ordonanță. Termenul de 30 de zile începe de la data primirii fizice a produselor, iar cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client.

Laser Optica S.R.L. va rambursa suma plătită în termen de maxim 14 zile de la primirea formularului de retur și va utriliza aceeași modalitate de plată ca în tranzacția efectuată de client.

Excepții de la dreptul de retur includ produsele sigilate pentru protecția sănătății sau igienă care au fost desigilate și produsele personalizate.

Produsul returnat nu trebuie să fie utilizat sau deteriorat, ci trebuie să se afle în aceeași condiție ca la livrare, incluzând ambalajul original, toate accesoriile, etichetele intacte și documentele aferente.

Dacă produsul nu poate fi revândut ca nou, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă pentru readucerea la stadiul inițial sau de a reexpedia produsul la opțiunea clientului, pe cheltuiala acestuia.

Produsele disponibile pentru achiziționare în magazinul www.laseroptica.ro au stocuri limitate. Acestea sunt livrate în ambalajele originale și beneficiază de garanție, respectând prevederile legale și politicile comerciale ale producătorilor. Termenul de garanție începe de la primirea produsului.

Următoarele situații nu fac posibil returul:

– Defecte generate de zgârieturi, fisuri, spărturi, rupturi, distrugeri parțiale sau totale, deformări (fiind considerate efecte ale unei întrețineri necorespunzătoare);

– Zgârieturi mecanice în cazul lentilelor;

– Defecte generate de intervențiile mecanice asupra produsului (altele decât cele efectuate de personalul LASER OPTICA S.R.L.);

– Defecte de orice fel ale produsului datorate , accidentelor, loviturilor.

– Deteriorări ale produsului în urma unei utilizări;

Următoarele situații anulează dreptul de retur:

– Clientul nu prezintă toate documentele solicitate cu privire la produsul în cauză;

– Schimbarea stării originale a produsului.

În conformitate cu prevederile art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, atunci când Cumpărătorul alege să achiziționeze produse personalizate, create explicit conform specificațiilor furnizate de către acesta și care implică modificări solicitate de Cumpărător, acesta înțelege și acceptă că aceste produse personalizate nu pot fi returnate sau înlocuite, fiind astfel exceptate de la dreptul de returnare. Cum este cazul în care Cumpărătorul optează pentru achiziționarea de ochelari personalizați, la comanda sa, și care implică montarea lentilelor conform prescripției furnizate de către acesta.

Nu veți suporta costurile de transport pentru returnarea produselor în situația în care ați primit un produs defect sau greșit.

*Este important de menționat că ochelarii realizați la comandă, conform prescripției sau specificațiilor dumneavoastră, nu pot fi returnați!

Formular de retur

5 + 9 =

VII. Date de contact

  • Adresa de livrare: str. Mihai Viteazul, nr. 1, Bacău, județul Bacău
  • Adresa de e-mail: laseroptica@yahoo.com
  • Numărul de telefon: 0748550088

-15%

PENTRU PRODUSELE TALE FAVORITE! 🎁

Abonează-te la newsletter-ul Laser Optica pentru a primi cele mai noi reduceri!

Nu facem spam! Citește politica GDPR pentru mai multe detalii.