🚚 Livrare gratuită de la 250 RON

👓 Revânzător autorizat

Prelucrarea datelor cu caracter personal și politica cookie

I. Despre politica privind cookie-urile

Această politică privind cookie-urile explică ce sunt cookie-urile și modul în care le folosim. Ar trebui să citiți această politică pentru a înțelege ce sunt cookie-urile, modul în care le folosim, tipurile de cookie-uri pe care le folosim, adică informațiile pe care le colectăm folosind cookie-uri și modul în care aceste informații sunt utilizate și cum să controlăm preferințele cookie-urilor. Pentru informații suplimentare despre modul în care utilizăm, stocăm și păstrăm securitatea datelor dvs. personale, consultați Termenii și Condițiile

Puteți oricând să vă schimbați sau să vă retrageți consimțământul din Declarația cookie-urilor de pe magazinul nostru online.

II. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fișiere text mici care sunt folosite pentru a stoca mici informații. Cookie-urile sunt stocate pe dispozitivul dvs. atunci când site-ul web este încărcat pe browserul dvs. Aceste cookie-uri ajută la o funcționare mai bună a site-ului nostru, să îl putem face mai sigur, să oferim o experiență mai bună utilizatorului și să înțelegem cum funcționează site-ul pentru a analiza și a realiza modificări și/sau îmbunătățiri.

III. Cum folosim cookie-urile?

Ca majoritatea serviciilor online, magazinul online www.laseroptica.ro folosește cookie-uri proprii și terțe pentru mai multe scopuri. Cookie-urile primare sunt în mare parte necesare pentru ca site-ul web să funcționeze în mod corect și nu colectează niciuna dintre datele dvs. de identificare personală.

Cookie-urile de la terțe părți, folosite pe magazinul nostru online, au rolul principal de a analiza modul în care funcționează site-ul, de a înțelege interacțiunile dumneavoastră cu acesta, de a asigura securitatea serviciilor noastre, de a vă afișa reclame personalizate și, în general, de a îmbunătăți experiența dvs. ca utilizator. Acestea contribuie la optimizarea interacțiunilor dumneavoastră viitoare cu site-ul nostru și vizează să vă ofere o experiență îmbunătățită și mai plăcută.

IV. Ce tipuri de cookie-uri folosim?

Cookie-urile esențiale sunt cruciale pentru a vă oferi o experiență completă pe site-ul nostru. Ele asigură menținerea sesiunilor utilizatorilor și prevenirea amenințărilor la adresa securității, fără a colecta sau stoca informații personale. Acestea vă permit să vă conectați la cont, să adăugați produse în coș și să efectuați plăți în mod sigur.

Cookie-urile de statistică stochează informații precum numărul de vizitatori, vizitatori unici și pagini vizitate. Aceste date ne ajută să înțelegem performanța site-ului și să identificăm paginile care necesită îmbunătățiri.

În ceea ce privește cookie-urile de marketing, acestea personalizează reclamele pentru a fi relevante pentru dumneavoastră și ne ajută să evaluăm eficacitatea campaniilor publicitare. Informațiile stocate pot fi utilizate și de furnizorii terți pentru a vă afișa anunțuri pe alte site-uri web.

Cookie-urile funcționale susțin funcționalități non esențiale, cum ar fi încorporarea de conținut video sau partajarea pe platformele de socializare.

Cookie-urile de preferințe ajută la stocarea setărilor dumneavoastră, cum ar fi preferințele de limbă, pentru o experiență mai eficientă la vizitele ulterioare pe site.

V. Cum pot controla preferințele cookie-urilor?

Dacă doriți să ajustați preferințele ulterior în timpul sesiunii de navigare, pur și simplu apăsați click pe pop-up-ul “Politică de confidențialitate și cookie-uri” de pe ecran. Aceasta va reaprinde notificarea de consimțământ, oferindu-vă posibilitatea de a vă schimba preferințele sau de a vă retrage complet consimțământul.

Adițional, diferite browsere furnizează diverse modalități de blocare și ștergere a cookie-urilor utilizate de site-uri web. Aveți posibilitatea să ajustați setările browserului pentru a bloca sau șterge cookie-urile.

VI. Prelucrarea datelor cu caracter personal

VI.I. Informații generale

Protejarea confidențialității datelor dumneavoastră personale reprezintă una dintre prioritățile principale ale LASER OPTICA SRL, cu sediul str. Nicolae Titulescu, bloc 3, scara B, apartament 5, Bacău, județul Bacău, în calitate de operator de date. Scopul acestui document este de a vă oferi informații detaliate cu privire la modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră cu caracter personal în cadrul utilizării paginii noastre de internet www.laseroptica.ro (denumită în continuare „Site-ul”).”

 

VI.II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți client al Site-ului, Laser Optica S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, datele referitoare la modul în care utilizați magazinul online (de exemplu, comportamentul, preferințele, obișnuințele în cadrul www.laseroptica.ro), precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați direct în contextul creării contului de utilizator, plasării unei comenzi prin intermediul magazinului online sau în orice alt mod rezultat din utilizatea Site-ului.

Dacă alegeți să vă creați un cont de utilizator pe Site-ul nostru utilizând contul dumneavoastră de Facebook sau Google, Laser Optica S.R.L. va prelucra următoarele date publice de profil afișate de aceste aplicații: numele de utilizator și adresa de e-mail. În cazul în care decideți să vă creați contul doar înainte de finalizarea comenzii pentru un produs disponibil pe Site, va fi solicitată adresa dumneavoastră de e-mail, pe baza căreia se va crea automat un cont. În situația în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de Laser Optica S.R.L., iar contul creat va fi șters automat.

 

VI.III. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, Laser Optica S.R.L. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați direct în contextul utilizării Site-ului, precum datele pe care le introduceți în secțiunile de contact, întrebări sau reclamații, în cazul în care alegeți să ne contactați în acest mod.

 

VI.IV. Scopurile și temeiurile prelucrării

  1. Dacă sunteți client al Site-ului, Laser Optica S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:
  • Pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră și Laser Optica S.R.L., care include preluarea, validarea, expedierea și facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră privind starea comenzii și organizarea returului de produse comandate, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Această prelucrare are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Laser Optica S.R.L., conform Termenilor și Condițiilor. Furnizarea datelor este necesară pentru executarea acestui contract, iar refuzul furnizării acestora poate duce la imposibilitatea derulării raporturilor contractuale.
  • În scopul îndeplinirii obligațiilor legale ce revin Laser Optica S.R.L. în contextul serviciilor oferite prin intermediul Site-ului, inclusiv în domeniul fiscal și al arhivării, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Această prelucrare este justificată de obligațiile legale și furnizarea datelor este necesară. Refuzul furnizării acestor date poate duce la imposibilitatea respectării obligațiilor legale și, implicit, la imposibilitatea oferirii serviciilor prin intermediul Site-ului.
  • Pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de Laser Optica S.R.L., prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Prelucrarea în acest scop se bazează pe consimțământul dumneavoastră, pe care îl puteți furniza la crearea contului sau ulterior, în secțiunea cu informații despre contul dumneavoastră. Furnizarea datelor pentru acest scop este voluntară, iar refuzul furnizării consimțământului nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră. Puteți dezactiva primirea acestor comunicări comerciale prin opțiunea disponibilă la finalul fiecărui e-mail sau SMS conținând astfel de comunicări, sau accesând secțiunea de informații ale Contului dumneavoastră.
  • În vederea realizării diverselor analize și raportări privind funcționarea Site-ului, precum și pentru realizarea de profiluri de preferințe de consum în scopul îmbunătățirii experienței oferite pe Site, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal. Această prelucrare are la bază interesul legitim al Laser Optica S.R.L. și furnizarea datelor în acest scop este voluntară, fără a avea urmări negative în cazul refuzului de furnizare a acestora.

 

  1. Dacă sunteți vizitator al Site-ului www.laseroptica.ro, Laser Optica S.R.L. prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:
  • Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în scopuri de marketing, inclusiv pentru transmiterea comunicărilor comerciale privind produsele și serviciile oferite de Laser Optica S.R.L. prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanță (e-mail, SMS).
  • Această prelucrare se bazează pe consimțământul dumneavoastră, pe care îl puteți exprima completând și bifând căsuța corespunzătoare în formularul de abonare la newsletter disponibil pe Site.
  • Puteți să vă dezabonați de la primirea acestor comunicări comerciale folosind opțiunea disponibilă la finalul fiecărui e-mail sau SMS conținând astfel de comunicări. Furnizarea datelor în acest scop este voluntară, iar refuzul de a furniza consimțământul nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
  • De asemenea, prelucrăm datele dumneavoastră în scopul rezolvării plângerilor, reclamațiilor și pentru monitorizarea traficului pe Site, cu scopul de a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe Site. Această prelucrare are la bază interesul legitim al Laser Optica S.R.L. de a asigura funcționarea corectă a Site-ului și de a îmbunătăți experiența vizitatorilor, inclusiv prin soluționarea comentariilor, întrebărilor sau reclamațiilor.
  • Furnizarea datelor în acest scop este voluntară, iar refuzul de a furniza date nu va avea consecințe negative pentru dumneavoastră.

 

VI.V. Durata pentru care vă prelucrăm datele

Principala noastră preocupare este protejarea confidențialității datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de operator de date, iar prelucrarea acestor date se realizează doar în măsura necesară atingerii scopurilor menționate anterior.

Dacă sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a relațiilor contractuale și ulterior, conform obligațiilor legale ce incumbă Laser Optica S.R.L. (de exemplu, în cazul documentelor financiar-contabile care trebuie păstrate conform legii timp de 10 ani de la încheierea exercițiului financiar în care au fost întocmite).

În situația în care decideți să vă ștergeți contul de utilizator, acțiune interpretată ca o dezabonare de la comunicările comerciale, vă asigurăm că nu veți mai primi e-mailuri și/sau SMS-uri de acest tip. Totuși, este important să știți că ștergerea contului nu va duce automat la ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Dacă doriți să nu mai fim în posesia acestor date sau să le ștergem, vă puteți exercita drepturile conform detaliilor prezentate în cele ce urmează.

Dacă solicitați ștergerea contului și există cel puțin o comandă activă pe acel cont, cererea de ștergere va fi înregistrată doar după livrarea produselor și finalizarea ultimei comenzi active.

În cazul în care decideți să vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scopuri de marketing, Laser Optica S.R.L. va înceta imediat această prelucrare, fără a afecta prelucrările desfășurate pe baza consimțământului anterior retragerii.

 

VI.VI. Dezvăluirea datelor cu carcater personal

 Pentru a îndeplini scopurile de prelucrare, Laser Optica S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră unor parteneri, terțe persoane sau entități care sprijină activitățile noastre prin intermediul Site-ului, cum ar fi firmele de curierat sau furnizorii de servicii IT. De asemenea, este posibil să furnizăm date către autoritățile publice centrale/locale în următoarele situații exemplificative:

  • Pentru administrarea Site-ului;
  • În cazurile în care comunicarea acestor date este necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării acestora la diverse campanii promoționale organizate de către Laser Optica S.R.L. prin intermediul Site-ului;
  • Pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia;
  • Pentru efectuarea analizelor de date, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, precum și dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificare a utilizatorilor;
  • Pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, respectând condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • Atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este impusă de lege.

 

VI.VII. Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către Laser Optica S.R.L. pot fi transferate în afara României, însă numai către state din Uniunea Europeană.

 

VI.VIII. Drepturile de care beneficiați

În conformitate cu legislația privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, aveți următoarele drepturi:

  • Dreptul la informare: Ați avea dreptul să primiți detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către Laser Optica S.R.L., conform descrierii prezentate în prezentul document;
  • Dreptul de acces la date: Aveți dreptul să obțineți confirmarea din partea Laser Optica S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare;
  • Dreptul la rectificare: Puteți solicita corectarea datelor inexacte sau incomplete;
  • Dreptul la ștergerea datelor: Puteți solicita ștergerea datelor în anumite condiții, de exemplu, când datele nu mai sunt necesare pentru scopurile inițiale sau când v-ați retras consimțământul;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării: Puteți solicita restricționarea prelucrării în anumite circumstanțe, cum ar fi contestarea exactității datelor;
  • Dreptul la portabilitatea datelor: Aveți dreptul să primiți datele într-un format structurat și să le transmiteți către alt operator în anumite condiții;
  • Dreptul la opoziție: Puteți să vă opuneți prelucrării datelor pe baza interesului legitim sau a interesului public, cu excepția cazurilor în care Laser Optica S.R.L. demonstrează motive legitime și imperative;
  • Dreptul de a nu fi supus decizii automate: Aveți dreptul de a nu fi supus unor decizii automate, inclusiv crearea de profiluri, care produc efecte juridice sau vă afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
  • Dreptul de a depune o plângere: Aveți dreptul să vă adresați Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru exercitarea acestor drepturi menționate mai sus sau pentru întrebări suplimentare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, vă puteți adresa la următoarea adresă de e-mail: laseroptica@yahoo.com.

VII. Date de contact

  • Adresa de livrare: str. Mihai Viteazul, nr. 1, Bacău, județul Bacău
  • Adresa de e-mail: laseroptica@yahoo.com
  • Numărul de telefon: 0748550088

-15%

PENTRU PRODUSELE TALE FAVORITE! 🎁

Abonează-te la newsletter-ul Laser Optica pentru a primi cele mai noi reduceri!

Nu facem spam! Citește politica GDPR pentru mai multe detalii.